Home > Amsterdam Arena > Parkeren, route en plattegrond Amsterdam ArenA

Parkeren, route en plattegrond Amsterdam ArenA

January 27th, 2010 admin

Parkeren bij Amsterdam ArenA

Bij de Amsterdam ArenA kan geparkeerd worden in P2 t/m P19. P1 (onder het stadion) is gereserveerd voor Amsterdam ArenA relaties en voorbehouden voor mensen met een handicap. Gehandicapten moeten in het bezit zijn van een Europese Gehandicaptenkaart om P1 in te mogen rijden. Parkeren in de overige parkeervakken kan tegen de prijs van €10,- voor een uitrijkaart.

Plattegrond Amsterdam ArenA

De Amsterdam ArenA is gelegen aan de Arena Boulevard 1, 1101 AX Amsterdam Zuidoost. Onderstaande de plattegrond van Amsterdam ArenA.

Grotere kaart weergeven

Route naar Amsterdam ArenA

Onder en rondom de Amsterdam Arena zijn ongeveer 12.500 parkeerplaatsen. Om parkeerdrukte rond de Amsterdam ArenA te vermijden kan ook geparkeerd worden in het transferium Amsterdam ArenA.

Eigen vervoer

Vanuit Utrecht
Op de A2 richting Amsterdam afrit 2, Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Den Haag/Haarlem
A9 aanhouden en bij knooppunt Holendrecht Almere/Amersfoort/Amsterdam volgen. Op de A2 richting Amsterdam afrit 2, Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Zaandam/Den Haag
Vanaf de Ring A10 richting Utrecht aanhouden. Op de A2 richting Utrecht afrit 2, Ouderkerk a/d Amstel/Amsterdam Zuidoost nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Vanuit de richting Amersfoort
Op de A1 richting Amsterdam bij knooppunt Diemen de A9 richting Amsterdam Zuidoost/Schiphol/Haarlem nemen. Vervolgens richting Amsterdam/Zaandstad aanhouden. Op de A2 afrit 1, Ouderkerk a/d Amstel/Duivendrecht nemen en aan het einde van de afrit linksaf richting Amsterdam Zuidoost/Duivendrecht volgen (Burg. Stramanweg).

Openbaar vervoer

Trein
Station Duivendrecht (noord) en station Bijlmer ArenA (zuid) liggen op loopafstand van het stadion. Reizigers in de richting Schiphol en Amersfoort worden geadviseerd via Duivendrecht te reizen. Reizigers in de richting Amsterdam CS en Utrecht worden geadviseerd via Bijlmer ArenA te reizen.

Metro
Op loopafstand van het stadion bevinden zich metrostation Strandvliet (noord) en Bijlmer ArenA (zuid). Metrolijnen 50 en 54 stoppen op beide stations.

Bus
Dienstregeling busstation Bijlmer ArenA Dienstregeling Zuidtangent.

Deel deze informatie met je vrienden:
  • Google Bookmarks
  • Hyves
  • Facebook
  • Twitter
  • NuJIJ
Categories: Amsterdam Arena Tags:
Comments are closed.